XXL LAMINATI

Izbor laminata u Market Parket prodavnici 2021 #493

XXL LAMINATI

XXL laminati idealni su za veće površine i prostorije sa većom frekvencijom kretanja (škole, vrtići, kafici, restorani, hale, radionice. Upravo u ovim oblastima primene pod pokazuje odlična svojstva održavanja. Novi izuzetno široki i dugi paneli svojim izgledom prirodnog drveta čine da vaše sobe deluju plemenito i prostrano.

Popularnost XXL laminata sve više raste, a razlog je što nudi brojne prednosti u odnosu na već dosta dobre klasične laminate. Laminatni pod je udoban pod nogama, veoma jednostavan za ugradnju i takođe lako se održava. Posebno širok izgled dasaka kruniše brojne stilove opremanja: od modernih stanova do klasičnih, prostranih kuća.

Kompanija Market parket nudi širok asortiman XXL laminata, poznatog nemačkog proizvođača – Classen. Classen podovi sa svojim širokim daskama napravljeni su za poseban životni stil. Paneli dokazuju svoju otpornost tokom dugih godina upotrebe u dečijim sobama, dnevnim boravcima ili u ordinacijama, kancelarijama i drugim poslovnim prostorijama.

Uštedite vreme sa XXL laminatima. Jedna od prednosti ovih laminata je što su oni veoma laki za postavljanje. Laminat daje izgled pravog drveta, ali za razliku od tvrdog drveta koje se mora zakucati ili zalepiti, laminat u osnovi pluta preko podnice i postavlja se jednostavnim uklapanjem. Savremeni Megaloc sistem sklapanja dosta pojednostavljuje instalaciju ovih podova, tako da posao može biti gotov za par sati.

Svi laminatni podovi su optimalno zaštićeni od vlage koja prodire odozgo zaštitnom spojnicom „Isovakk“. Takođe, pogodan je i za podno grejanje.

Svi Classenovi proizvodi su ekološki prihvatljivi i bez štetnih materija.

Uživajte u udobnosti ovog poda u svakoj sobi.