USKRŠNJA AKCIJA U MARKET PARKETU!

✨ Nova Uskršnja akcija u Market Parketu! ✨

Naša Uskršnja akcija čeka na Vas! Osvežite i preuredite svoj dom, najmodernijim, visokokvalitetnim i jeftinim dekorima laminata koji su na popustu i do 15%.

Market Parket se trudi da svojim mušterijama priredi najbolji ugođaj. Jer da nije Vas, mi danas ne bi bili tu gde jesmo. Zato uživajte u našoj Uskršnjoj akciji. Osvežite i preuredite svoj dom, najmodernijim, visokokvalitetnim dekorima laminata koji su na popustu i do 15%.

Nudimo Vam 13 sniženih dekora kako bi Vama ulepšali praznik.

Mi u Market Parketu vidno iščekujemo praznike kako bi obeležili tradiciju našeg naroda, koja se vekovima unazad proteže, međutim praznik je samo običan dan ukoliko u njemu nema prazničnog duha. Bez poklona, lepog raspoloženja i porodičnog okupljanja praznik nije praznik, a sve to može da Vam donese jedna kupovina laminata.

Pitate se kako?

Kod nas u Market Parketu je kupovina laminata uživanje jer se trudimo da ulepšamo dan svakoj našoj mušteriji. 

 2. Složićete se da je ugradnja laminata posao za celu porodicu, ali uz malo kreativnosti i truda rezultati mogu biti neverovatni.

 3. Ostaje nam još samo jedan sastojak za praznik, a to je poklon. Njega prepustite nama.Želimo da pružimo porodicama širom Srbije radost koju predstavlja renoviranje i uređenje doma. Zbog toga poklanjamo i do 15% popusta na izabrane dekore laminata u svim salonima Market Parketa!

Uskršnja akcija će trajati od 26.04. do 10.05.2024. u svim salonima Market Parketa. 

*Uskršnja akcija važi samo za gotovinsko plaćanje.*