Unapređenje Kupovine Laminata sa karticom Poštanske štedionice!

Kartica Poštanske štedionice

Unapređenje Kupovine Laminata: Sada i na rate bez kamate sa karticom Poštanske štedionice!

Predstavljamo vam novi način plaćanja – kupovina laminata putem kartica Poštanske štedionice na 6 rata, i što je najvažnije, bez ikakvih dodatnih kamata!

U cilju poboljšanja vašeg iskustva kupovine, odlučili smo se za saradnju sa Poštanskom štedionicom kako bismo vam omogućili još jednostavniji pristup visokokvalitetnim laminatima. Sada možete uživati u toplini drvenih podova bez potrebe za celokupnim plaćanjem odjednom. 

Bez Kamate – Vaša Štednja, Naša Prednost

Razumemo da je kupovina laminata velika investicija, ali ne želimo da dodatni troškovi ometaju vaš izbor. Ova opcija plaćanja pruža vam slobodu da prilagodite svoj budžet i uživate u vrhunskim podovima bez straha od dodatnih troškova. Vaša zadovoljstva su naš prioritet, a ova inovacija je naš način da vam zahvalimo na vašem poverenju.

Kako Funkcioniše?

Postupak kupovine na rate je jednostavan! Kada odaberete željene laminatne podove, jednostavno izaberite opciju plaćanja karticom na željeni iznos rata. Nećete biti opterećeni dodatnim troškovima kamate – jednostavno ćete plaćati mesečne rate i uživati u svom novom podu. Bez obzira da li renovirate dom ili postavljate pod u novom prostoru, ova opcija vam pruža fleksibilnost koja je ključna za vas i vaš budžet.

Ne čekajte – istražite našu ponudu laminata danas i otkrijte novi nivo udobnosti u vašem domu!