Otvaranje nove radnje u Nišu | Market Parket

Laminat cena - Market Parket 2019

Otvaranje nove radnje u Nišu

Poštovani kupci,

Velika nam je čast da vas obavestimo da je od 06. aprila 2018. godine u Nišu otvoreno prodajno mesto firme Market Parket. Adresa na kojoj nas možete posetiti je Bulevar Cara Konstantina br. 36, na Trošarini, ka Stop Shop-u između dva kružna toka.

Za sva pitanja ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju svakog radnog dana od 08h do 20h, i subotom od 08-15h. Takođe, možete ih dobiti na sledeće brojeve telefona:

060/68-00-734

018/552-040.

Naš novootvoreni objekat nudi preko 200 dekora laminata, a pored njega tu je i prateći materijal. U ponudi su podne lajsne (od medijapana i PVC lajsne), aluminijumske lajsne različitih profila, podne izolacije (toplotne i zvučne) različitih debljina i kvaliteta, a između ostalog, tu je i gotov višeslojni parket. Cene parketa i cene laminata, kao što ste do sada navikli više su nego povoljne.

Tako se cene laminata u drugoj klasi kreću od 360,00 din/m2, dok se cene u prvoj klasi kreću već od 550,00 din/m2.

Cene parketa kreću se od 1.900,00 din/m2.

Bićemo srećni da odgovorimo na vaše zahteve i nađemo dugotrajno rešenje za sve naše kupce.

Kao što ste navikli u našim ostalim prodajnim objektima u Beogradu, Obrenovcu, Kragujevcu, Jagodini, Smederevu i Požarevcu, tako od sada i u Nišu možete očekivati akcije laminata. Pod time podrazumevamo stalnu prodaju restlova (poslednje količine laminata po nižim cenama), kao i česte akcije. Akcije su redovne i raznolike, pa je najbolje da pratite nas sajt kako biste stalno bili u toku u vezi sa novostima ili nas kontaktirate putem mail-a ili telefona.

Posetite nas i uverite se sami… Uštedite kupujući kod nas.

Vaš Market Parket tim.

Otvaranje nove radnje u Nišu