Kompanija Market Parket – Laminat Classen

Radnja - Laminat Market Parket #10
Kompanija Market Parket

Market Parket je preduzeće izniklo iz porodične zanatske radionice koja postoji 40 godina. Radionica se dugi niz godina bavi ugradnjom, prodajom i reparacijom podova od parketa. Prateći savremene svetske trendove firma je počela da se bavi uvozom, distribucijom i ugradnjom laminatnih podova. Danas je preduzeće u samom vrhu među distributerima na Balkanu.

Laminat kao elegantno i moderno rešenje za oblaganje podova nudi brojne prednosti kao što su veliki izbor dezena, cena, jednostavno i brzo postavljanje i održavanje, dobra otpornost na veliki broj različitih oštećenja i vlagu.

Na polju laminatnih podnih obloga to su nemački proizvođač laminata Classen, koji je dugi niz godina po pitanju kvaliteta lider na tržištu EU.

Summary
Akcija laminata
Service Type
Akcija laminata
Provider Name
Market Parket,
Đure Đakovića BB,Braničevski Okrug-12000,
Telephone No.0606800715
Area
Serbia
Description
Market Parket Firma usko specijalizovana za prodaju laminatnih podova i prateceg materijala. Najveci izbor druge klase laminata, najpovoljnije prve klase.

[jetpack_subscription_form title="Budite u toku sa svim našim novim akcijama!" subscribe_text="Prijavite se na našu email listu" subscribe_button="PRIJAVI SE"]