Приказани сви од укупно 30 резултата

Lazarevac

Akcija laminata u Lazarevcu. Jeftin laminat Lazarevac. Lazarevac Market Parket. Laminat, parket, lajsne i izolacija za laminat.

U početku je to bila mala porodična firma koja se menjala sa zahtevima kupaca, da bi danas bila jedna od vodećih kompanija na tržištu podnih obloga. Svojim raznovrsnim asortimanom laminata, uslugom i najpovoljnijim cenama Market Parket je postao sinonim za najbolje podne obloge.

Kompanija Market Parket zastupa renomiranog nemačkog proizvođača laminata CLASSEN, trećeg najvećeg proizvođača na svetu, čiji su laminati po kvalitetu vodeći u Evropi. Ono što Market Parket izdvaja od konkurenata jeste činjenica da je naša kompanija usko specijalizovana za laminat. Tako u našem glavnom magacinu na lageru uvek imamo preko 200.000 kvadratnih metara laminataU našoj ponudi nesumljivo možete naći najveći izbor laminata u svim debljinama i klasama, po garantovano najnižim cenama. Laminat kao elegantno i moderno rešenje za Vaš pod nudi brojne prednosti. Prednosti su veliki izbor dezena i šara, pristupačne cene, jednostavnu i brzu ugradnju i održavanje, dobru otpornost na habanje i vlagu.

  Novo
  Novo
  -15%
  Novo
  893 RSD
  Novo
  Novo
  1.050 RSD
  Novo
  1.050 RSD
  1.400 RSD
  -50%
  -50%
  -10%
  New
  1.656 RSD
  Novo
  AKCIJA -20%
  Novo
  Novo
  Novo
  1.840 RSD
  Novo
  AKCIJA -20%
  1.840 RSD
  AKCIJA -20%
  1.840 RSD