„Market Parket“ za primer drugima

Deja seče traku - Laminat Market Parket

„Market Parket“ za primer drugima

Velika donacija Market Parketa.

Ekonomsko trgovinskoj školi doniran pod u fiskulturnoj sali u vrednosti od 1,7 miliona dinara.

 

Gradonačelnik Požarevca Bane Spasović  sa saradnicima, danas je obišao Ekonomsko trgovinsku školu u Požarevcu, u kojoj su završeni radovi na postavljanju novog parketa u fiskulturnoj sali.

„Za ovu godinu grad Požarevac je predvideo 80 miliona dinara za razne investicije, kako u osnovnim i srednjim školama, tako i u vrtićima. Doneta je odluka, da se opredeli još nekih 20 miliona dinara, tako da ukupna vrednost svih radova koji će se izvoditi ove godine iznosi 100 miliona dinara“, rekao je požarevački gradonačelnik.

On kaže, da vrednost donacije iznosi 1,7 miliona dinara, a osim materijala koji je utrošen za ovu namenu, donator je je omogućio i izvođenje radova, pa to u prevodu znači da je pomoć veća od navedene. Osim donatora, utrošena su dodatna sredstva koje je obezbedio grad Požarevac u iznosu između 500 i 600 hiljada dinara.

Kako Spasović kaže, Grad je prevashodno za postavljanje parketa u ovoj ustanovi opredelio 4,5 miliona. Obizirom da je  firma Market parket donirala i izvela radove, ušteđena su velika sredstva.

Po rečima Dejana Dinića, vlasnika PD „Market parket“, ova firma već decenijama pomaže školske ustanove i vrtiće u gradu, jer na taj način žele da daju dobar primer ostalim privrednicima, kako treba biti društveno odgovoran prema svom gradu.

Kako je još Spasović dodao, ovo nije jedina donacija Market parketa, ono je i prethodnih godina pomagalo škole.

„Obzirom da ide 15. oktobarska nagrada i ukoliko je u skladu sa našim aktima u znak zahvalnosti, za nagradu, podržaću kao predlog upravo firmu  PD „Market parket“ da bude dobitnik ovogodišnje nagrade“, zaključuje Spasović.

„Market Parket“ za primer drugima