Otvorena nova radnja u Kruševcu

Otvaranje radnje u Kruševcu Market Parket

Otvorena nova radnja u Kruševcu

Poštovani kupci,

Velika nam je čast da vas obavestimo da je u Kruševcu otvoreno prodajno mesto firme Market Parket. Adresa na kojoj nas možete posetiti je Jasički put bb  (prekoputa OMV pumpe).

Za sva pitanja ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju svakog radnog dana od 08h do 20h, i subotom od 08-15h. Takođe, možete ih dobiti na sledeće brojeve telefona:

060/ 68 00 737

Naš novootvoreni objekat nudi preko 40 dekora laminata, a pored njega tu je i prateći materijal. U ponudi su podne lajsne (od medijapana i PVC lajsne), aluminijumske lajsne različitih profila, podne izolacije (toplotne i zvučne) različitih debljina i kvaliteta, a između ostalog, tu je i gotov višeslojni parket. Cene parketa i cene laminata, kao što ste do sada navikli više su nego povoljne.

Tako se cene laminata u drugoj klasi kreću od 450,00 din/m2.

Bićemo srećni da odgovorimo na vaše zahteve i nađemo dugotrajno rešenje za sve naše kupce.

Kao što ste navikli u našim ostalim prodajnim objektima u Beogradu, Obrenovcu, Kragujevcu, Jagodini, Smederevu, Požarevcu, Nišu, Lazarevcu, Valjevu, Zaječaru možete očekivati akcije laminata. Pod time podrazumevamo stalnu prodaju restlova (poslednje količine laminata po nižim cenama), kao i česte akcije.

Posetite nas i uverite se sami.

Uštedite kupujući kod nas.

Vaš Market Parket tim.