Otvaranje nove radnje u Vranju | Market Parket

Laminat cena - Market Parket 2019

Otvaranje nove radnje u Vranju

Postovani kupci,

Velika nam je čast da vas obavestimo da je od 25. februara 2019. godine u Vranju otvoreno prodajno mesto firme Market Parket.

Adresa na kojoj nas možete posetiti je Partizanski put BB. Za sva pitanja ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju svakog radnog dana od 08h do 20h, i subotom od 08-15h. Takođe, možete ih dobiti na sledeće brojeve telefona:

Kontakt telefon: 060 6800735

Naš novootvoreni objekat nudi preko 200 dekora laminata, a pored njega tu je i prateći materijal u koji spadaju podne lajsne, aluminijumske lajsne, podne izolacije različitih debljina i kvaliteta. Cene parketa i cene laminata, kao što ste do sada navikli više su nego povoljne.

Tako se cene laminata u drugoj klasi kreću od 360,00 din/m2, dok se cene u prvoj klasi kreću već od 550,00 din/m2.

Cene parketa kreću se od 1.900,00 din/m2.

Bilo da tražite jeftin laminat, akcije laminata ili ekskluzivne kolekcije laminata, bićemo srećni da odgovorimo na sve vaše zahteve.

Kao i u našim ostalim prodajnim objektima u Beogradu, Obrenovcu, Kragujevcu, Jagodini, Smederevu i Požarevcu, tako od sada i u Vranju možete očekivati akcije laminata. Pod time podrazumevamo stalnu prodaju restlova (poslednje količine laminata po nižim cenama), kao i česte akcije. Tako na primer, laminat od 8mm možete kupiti po ceni od 550,00 din/m2.

Akcije su redovne i raznolike, pa je najbolje da pratite naš sajt kako biste stalno bili u toku u vezi sa novostima ili nas kontaktirate putem mail-a ili telefona.

Posetite nas i uverite se sami… Uštedite kupujući kod nas,

Vas Market Parket tim.

Otvaranje nove radnje u Vranju