Otvaranje nove radnje u Mladenovcu | Market Parket

Laminati Market Parket. Najveći izbor laminata po niskim cenama #134

Otvaranje nove radnje u Mladenovcu

Poštovani kupci,

Velika nam je čast da vas obavestimo da je od u Mladenovcu otvoreno prodajno mesto firme Market Parket. Adresa na kojoj nas možete posetiti je Kralja Petra Prvog 31.

Za sva pitanja ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju svakog radnog dana od 08h do 20h, i subotom od 08-15h. Takođe, možete ih dobiti na sledeće brojeve telefona:

069/ 717 800

Naš novootvoreni objekat nudi preko 200 dekora laminata, a pored njega tu je i prateći materijal. U ponudi su podne lajsne (od medijapana i PVC lajsne), aluminijumske lajsne različitih profila, podne izolacije (toplotne i zvučne) različitih debljina i kvaliteta, a između ostalog, tu je i gotov višeslojni parket. Cene parketa i cene laminata, kao što ste do sada navikli više su nego povoljne.

Tako se cene laminata u drugoj klasi kreću od 410,00 din/m2.

Bićemo srećni da odgovorimo na vaše zahteve i nađemo dugotrajno rešenje za sve naše kupce.

Kao što ste navikli u našim ostalim prodajnim objektima u Beogradu, Obrenovcu, Kragujevcu, Jagodini, Smederevu, Požarevcu, Nišu, Lazarevcu, Valjevu, Zaječaru možete očekivati akcije laminata. Pod time podrazumevamo stalnu prodaju restlova (poslednje količine laminata po nižim cenama), kao i česte akcije. Akcije su redovne i raznolike, pa je najbolje da pratite nas sajt kako biste stalno bili u toku u vezi sa novostima ili nas kontaktirate putem mail-a ili telefona.

Posetite nas i uverite se sami… Uštedite kupujući kod nas.

Vaš Market Parket tim.