Novi salon u Kragujevcu

Otvaranje novog salona - Laminat u Kragujevcu Market Parket

Kragujevac, grad bogate istorije i živopisne kulture, sada dobija još jedan dragulj – naš nov salon laminata! Oduševljeni smo što ćemo pružiti stanovnicima Kragujevca i okolnih mesta pristup vrhunskom izboru podnih obloga. Naša prodavnica predstavlja spoj kvaliteta, estetike i funkcionalnosti, pružajući Vam mogućnost da unesete novu dimenziju u svoje enterijere.

Naš novi salon u Kragujevcu će Vas ,kroz pažljivo odabrane kolekcije laminata,  oduševiti raznovrsnim dizajnima, bojama i teksturama. Bez obzira da li želite klasičan drveni izgled ili savremeni betonski efekat, sigurno ćete pronaći podnu oblogu koja odražava Vaš stil i želje. Naši laminati su visokokvalitetni i izdržljivi, pružajući dugotrajnu lepotu i otpornost na svakodnevnu upotrebu.

Kada se otvara novi salon u Kragujevcu?

 

Otvaranje našeg novog salona u Kragujevcu je konačno stiglo! U subotu, 10. juna, pozivamo sve naše verne kupce i ljubitelje kvalitetnih podova da nam se pridruže u proslavi otvaranja. Sa ponosom objavljujemo da ćemo sada biti dostupni i stanovnicima Kragujevca i okolnih mesta na novoj lokaciji, nudeći najširi izbor laminata u regionu.

Naš novi salon, smešten u samom srcu Kragujevca, pružiće Vam jedinstveno iskustvo kupovine podova. Naš tim stručnjaka će biti tu da Vam pruži sve potrebne informacije i pomoć pri odabiru savršenog laminata za Vaš dom ili poslovni prostor. Sa raznovrsnim dizajnima i kvalitetnim materijalima, naši laminati će zadovoljiti sve Vaše estetske i praktične potrebe.

Ne propustite priliku da posetite našu novu prodavnicu i iskoristite akciju povodom otvaranja. Na odabrane dekore nudimo 10% popusta i to ne samo na dan otvaranja, već i narednih 10 dana. Naš cilj je da Vam omogućimo da transformišete svoje prostorije u izuzetno lepe i udobne ambijente po pristupačnim cenama.

Vidimo se u subotu, 10. juna, na otvaranju naše nove prodavnice. Povedite porodicu i prijatelje i uživajte u izvanrednoj atmosferi dok istražujete naš asortiman laminata u Kragujevcu. Vaše zadovoljstvo je naša najveća motivacija, zato se potrudimo da Vaše iskustvo kupovine bude nezaboravno. Vidimo se uskoro!