Market Parket – dobitnik sertifikata Excellent SME

Izbor laminata u Market Parket prodavnici 2021 #475

Market Parket – dobitnik sertifikata Excellent SME

Sa zadovoljstvom obaveštavamo poslovne partnere da smo dobitnici Excellent SME (Small & Medium Enterprises) sertifikata koji dodeljuje Privredna komora Srbije.

Excellent SME sertifikat predstavlja potvrdu pouzdanosti poslovanja privrednih društava.

Prednosti koje ovaj sertifikat daje poslovnim partnerima,vlasnika sertifikata, ogledaju se u većoj bezbednosti poslovanja, većem poverenju i lakšem i bržem poslovnom odlučivanju sa manje rizika. Vlasnik sertifikata dobija jasno označen dobar bonitet preduzeća, višu kredibilnost u očima stranaka i poslovnih partnera i tehničku zaštitu od kopiranja znaka kvaliteta na druge sajtove.

Osnovna svrha sertifikata, koji se poklapa sa direktivama EU je da promoviše uspešna mala i srednja preduzeća, sigurno i bezbedno poslovanje, povećanje transparentnosti na tržištu. Dodatno će pomoći klijentima i poslovnim partnerima u smanjenju finansijskog razika i ostalih rizika prilikom zaključivanja poslovnih ugovora.

Sertifikat omogućuje lokalnim i međunarodnim poslovnim partnerima uvid u postojanje kompanije, web adrese, i što je najvažnije kreditnu sposobnost.

Sertifikat Excellent SME izdaje Privredna komora Srbije u saradnji sa bonitetnom kućom COFACE. Coface je kompanija, koja se bavi osiguranjem potraživanja na globalnom nivou. Nudi rešenja, koja će kompanije zaštiti od rizika od finansijskih nevolja njihovih klijenata, kako na domaćem tako i na izvoznom tržištu.

Osnova za sertifikaciju je kreditni izveštaj i svakodnevno praćenje od strane Coface Srbija. Istovremeno SafeSigned™ websajt tehnologija onemogućuje bilo kakvo kopiranje i upotrebu pečata „Excellent SME Serbia“ na bilo kom drugom websajtu.

Sertifikat Excellent SME – Market Parket

Privredna komora Srbije ovim sertifikatom potvrđuje, da je kompanija DOO MARKET-PARKET POŽAREVAC Đure Đakovića bb, Požarevac 12000, Serbia ispunila uslove za izdavanje ovog sertifikata.

Osnova za izdavanje sertifikata je kreditni izveštaj i redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije Coface.

Sertifikat je izdat na dan Dec. 18, 2020.