Rinfuz laminati - Market Parket

RINFUZ – LAMINAT II KLASE

Druga klasa laminata predstavlja dobro rešenje ukoliko želite povoljno da ulepšate svoj dom po veoma niskim cenama već od 610din/m².

U ponudi uvek imamo preko 300  različitih dekora laminata, različite debljine (od 6mm do 13mm), teksture, boje i kvaliteta, a sve to je odmah raspoloživo.

Šta je rinfuz?

Druga klasa je laminat sa blagim oštećenjima koja se nalaze na završnom filmu daske. U paketu od 8 dasaka (2m²) nekoliko dasaka mogu imati oštećenje, dok su ostale potpuno zdrave.

Oštećenje se može pojaviti u vidu ogrebotine ili fleke.

Oštećene daske se mogu koristiti za ukrajanje i na taj način iskoristićete skoro svaku dasku koju kupite, ali ipak preporučujemo 10-15% veću količinu rinfuza, kako bi dobili efekat sličan prvoj.

Takođe, može se koristiti za opšivanje, patosanje ili popločavanje. Adekvatno zamenjuje osb table, može služiti i kao sirovina za raznu upotrebu. Takođe se od ovoga laminata mogu praviti kuće za ljubimce, stolovi, police itd.

➙ Zbog mogućih oštećenja koja se pojavljuju na laminatima druge klase, nismo u mogućnosti da uvažimo bilo kakvu reklamaciju.

Ukoliko odlučite da kupite laminat van klase kupujete ga bez garancije i prava na reklamaciju.

Nemački proizvođač: Classen 

PRONAĐITE NAJBLIŽU RADNJU

Market Parket prodajni objekti se nalaze u Beogradu, Nišu, Smederevu, Požarevcu, Kragujevcu, Jagodini, Obrenovcu, Valjevu, Lazarevcu, Kruševcu, Leskovcu, Vranju.

Rinfuz - Laminat Market Parket 2019 #1